Ukrainan hätäapu

Ukraina tarvitsee apuamme nyt! Kiitos, että autat!

 

Ukrainanhätä.fi tukee Ukrainan sodasta kärsivää kansaa.
Ukrainan sota on myös meidän sotamme.
Ukrainalaisten isien, äitien ja lasten kipu on myös meidän kipumme.

Lue lisää avustuksemme monipuolisuudesta.

UUTISET

Ukrainan asevoimien komentaja ja suurlähettiläs kiittävät

UKRAINAN ASEVOIMIEN KOMENTAJA KIITTÄÄ
Helmikuussa 2024 Ukrainan asevoimien komentaja (07.2021-02 2024) Valerii Zaluzhnyi luovutti IRR-TV:lle Ukrainan lipun kiitokseksi tuesta Ukrainalle. Henkilökohtaisen allekirjoituksen jatkeeksi asevoimien komentaja oli liittänyt sydämen kuvan.

Lue lisää

Turussa valokuvanäyttely Ukrainan sodasta

Turun taiteentalossa oleva valokuvanäyttely tuo esille sodan todelliset kasvot, kauheuden, tuskan, toivon ja humanitäärisen avun tarpeen, noin 120 valokuvan voimin. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Näyttelyn yhteydessä voi antaa vapaaehtoisen lahjoituksen humanitäärisen avun…

Lue lisää

Sota Ukrainassa on kestänyt 732 päivää

Helmikuun 24.päivänä tuli täyteen kaksi vuotta Venäjän suurhyökkäyksestä Ukrainaa. Venäjän massiivinen hyökkäys Ukrainaan on maksanut arviolta noin 80 000 sotilaan hengen. Lisäksi arvioidaan 150 000 ukrainalaissotilaan haavoittuneen.

Lue lisää

”Urhea Ukraina” – valokuvanäyttely avaa näkymiä arjesta sodan keskellä

Tänä vuonna 24. helmikuuta tulee kuluneeksi kaksi vuotta Venäjän aloittamasta julmasta hyökkäyssodasta Ukrainaan. Kansan kokema fyysinen, henkinen, sosiaalinen ja aineellinen kärsimys on vailla vertaa Euroopan lähihistoriassa. Sodan jatkuessa jo sadat tuhannet…

Lue lisää

Turussa valokuvanäyttely Ukrainan sodasta

Urhea Ukraina valokuvanäyttely tuo esille sodan todelliset kasvot, kauheuden, tuskan, toivon ja humanitäärisen avun tarpeen, noin 120 valokuvan voimin. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Näyttelyn yhteydessä voi antaa vapaaehtoisen lahjoituksen humanitäärisen avun…

Lue lisää

Valokuvanäyttely

Urhea Ukraina valokuvanäyttely tuo esille sodan todelliset kasvot, kauheuden, tuskan, toivon ja humanitäärisen avun tarpeen, noin 120 valokuvan voimin. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Näyttelyn yhteydessä voi antaa vapaaehtoisen lahjoituksen humanitäärisen avun välittämiseksi.

Ukraina pyytää droneja . Agro-drone on tehokas hyönteisten torjunnassa

Ukrainanhätä.fi sai kiireellisen pyynnön Ukrainasta. Droniesta on puute. Muun muassa agro Dronet ovat kovasti toivottuja. Ehkä ystäväpiirisi, työtoverisi tai yhteisösi voisi kerätät varat yhden dronen hankintaan, Ukrainanhätä.fi toimittaa lahjasi perille ja antaa raportin toimitutksesta. Ota yhteys sähköpostilla hannu@irrtv.fi tai soittamalla 0500 481 520 / Hannu Haukka.

Kamiinoja tarvitaan runsaasti lisää!

Pakkaset ovat tulleet Ukrainaan Kamiinoita tarvitaan pitkälle kevääseen ja kesään. Venäjä on jälleen aloittanut Ukrainan sähkönjakelukeskusten ja voimalaitosten pommitukset.Yöpakkaset kestävät pitkälle kevääseen asti. Ukrainanhätä.fi on saanut tuhansia kamiinojen lisätilauksia muutaman viikon sisällä. Viranomaisten arvion mukaan sadat tuhannet lapsiperheet ovat vaaravyöhykkeellä.

Lue lisää

Veriryhmän analyysilaite

Ukrainassa sotatoimialueelta on tullut kiireellinen pyntö toimittaa rintamalle veriryhmän analyyslaitteita kenttäsairaala oloihin. Laitteista on pula. Voitko osallistua yhden tai useamman taitteen hankintaa? Näin pelastamme monen rintamalla palvelevan perheen isän hengen.

 

Lahjoita Ukrainan hädälle

Urhea Ukraina valokuvanäyttely Turussa 23.2. – 3.3.2024.
Taiteen talo, Nunnakatu 4, Turku, Pääsali 2. krs.

 

Ukraina-Raportti: vieraina ukrainalaiset sotilaspastorit

Raportti rintamalinljalta

YHTEISTYÖKUMPPANEITAMME

Ukrainanhata.fi

Rahankeräyslupa numero on RA/2021/1755 ja on voimassa Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varat käytetään Ukrainanhata.fi:n tällä sivustolla ilmoittamien projektien toteuttamiseksi.

Linkit

Etusivu

Uutiset

YouTube-kanava

Usein kysyttyä?

Avustuksemme

Lahjoita

Copyright © 2024 Ukrainanhata.fi • All Rights Reserved.