Tuemme sairaaloita muun muassa Kiovassa, Hmelnitskissä, Zaporozzijessa, Slovjanskissa, Dneprossa Ukrainassa toimittamalla sairaalavuoteita, teho-osaston monitorilaitteistoa, kenttäsairaaloiden kirurgiaan tarvittavia erityisvälineitä, kulkuneuvoja rintama-alueilla.

MYÖS VARASÄHKÖÄ TARVITAAN – VENÄJÄN OHJUSISKUT OVAT TUHONNEET 30% UKRAINAN SÄHKÖJAKELUKESKUKSISTA.
Sähköt, ja lämmitys ovat poikki laajoilla alueilla Ukrainassa. Venäjä on pommittanut Ukrainan sähkönjakelukeskuksia. Ukraina tarvitsee apuamme . Yhden agregaatin hinta on 400 €. Yhdessä me autamme ukrainalaisia tämän tuhoisan sodan keskellä.
Sodan aiheuttama humanitaarinen kriisi kasvaa päivä päivältä. Kokonaiset kaupungit ja kylät ovat ilman sähköä, puhdasta vettä, ruokaa ja terveyspalveluita.
Maahan on perustettu keräys- ja jakelukeskuksia, joiden kautta avustustarvikkeita on helpompi toimittaa apua tarvitseville.
IRR-TV:n yhteistyössä kansallisten yhteistyötahojen kanssa on jakanut yli 90 000 ruoka- ja hygieniapakettia, auttanut evakuoinneissa, antanut ensiapukoulutusta sekä auttaneet pelastusviranomaisia talojen tuhouduttua.

Tärkeänä osana avustustyötämme on palvella henkisenä apuna ukrainalaisille sotilaille. Sotilaspastorin toimenkuvaan kuuluvat hartaushetket, yhteiset rukoukset kuin myös rohkaisun sanojen ja  tarvittaessa traumahoidon antaminen.

APUA UKRAINAN LASTENSAIRAALOIHIN. Elokuun 25. ja lokakuun 12. päivänä yhteistyössä Jyväskylän keskussairaalan kanssa toimitimme noin 16 tonnia humanitaarista avustusta muun muassa Hmelnitsin kaupungin lasten sairaalaan. Kuormassa oli mukana sairaalavuoteita, teho-osaston valvontalaitteita ja sähköllä toimivia sairaalavuoteita. Toimitimme avustusta myös pahoin raketti-iskuista kärsineeseen Kryvyi Rihin kaupungin sairaaloihin. Ahola Transport osallistui tarvikkeiden kuljetukseen.