VALERII ZALUZHNYI KIITTÄÄ

Helmikuussa 2024 Ukrainan asevoimien komentaja (07.2021-02 2024) Valerii Zaluzhnyi luovutti IRR-TV:lle Ukrainan lipun kiitokseksi tuesta Ukrainalle. Henkilökohtaisen allekirjoituksen jatkeeksi asevoimien komentaja oli liittänyt sydämen kuvan.

”Yhdessä kohti voittoa! Asevoimien ylipäällikkö Valeri Zaluzhnyi ”

UKRAINAN SUURLÄHETTILÄS OLGA DIBROVA KIITTÄÄ

On kulunut kaksi vuotta Ukrainan sankarillista vastarintaa Venäjän täysimittaista aggressiota vastaan ​​ja lähes kymmenen vuotta Venäjän Krimin ja osien Donetskin ja Luhanskin alueiden miehittämisestä. Suurin sota Euroopassa toisen maailmansodan jälkeen on alkamassa, ja jälleen kerran maailman on vastustettava pahaa, terroria ja kansanmurhaa. Ukrainalaiset ovat tänään taistelukentällä, mutta nykyaikaisessa globalisoituneessa maailmassa tämä sota vaikuttaa jo tai tulee vaikuttamaan kaikkiin. Ukrainan kansan puolesta ilmaisen syvimmän kiitollisuutemme Suomen kansalle erinomaisesta solidaarisuudesta ja tuesta.

Tämä solidaarisuus ja tuki kannustavat ukrainalaisia ​​pysymään vahvoina ja taistelemaan Venäjää vastaan ​​Euroopan turvallisuuden ja tulevaisuuden puolesta. Meitä inspiroivat sadat suomalaiset aloitteet Ukrainan tukemiseksi.
Kiitos, Suomi, että olette todellinen ystävä, todellinen kumppani ja erinomainen liittolainen!

Ukrainan suurlähettiläs Olga Dibrova